La Table du Boucher
-
Zoals de naam suggereert, is La Table du Boucher een restaurant waar vlees centraal staat, met name gerijpt en gegrild vlees. Chef Luc Broutard zet zijn passie en ervaring in om lekkere, verse seizoengerechten te brengen met een perfect aangepaste wijnkaart. Deze brasserie is al jaren heel succesvol en sommige klanten reserveren reeds maanden vooraf. La Table du Boucher beschikt over twee zalen op de bovenverdieping en biedt ruimte voor seminars met 10 tot 50 personen. De stempel van de Bib...
Zoals de naam suggereert, is La Table du Boucher een restaurant waar vlees centraal staat, met name gerijpt en gegrild vlees. Chef Luc Broutard zet zijn passie en ervaring in om lekkere, verse seizoengerechten te brengen met een perfect aangepaste wijnkaart. Deze brasserie is al jaren heel succesvol en sommige klanten reserveren reeds maanden vooraf. La Table du Boucher beschikt over twee zalen op de bovenverdieping en biedt ruimte voor seminars met 10 tot 50 personen. De stempel van de Bib Gourmand … Dit restaurant in de Rue d’Havré biedt een ‘BIB’-menu voor € 35, met een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert. Het is dus een van de twee restaurants in Mons die vermeld staan in de Bib Gourmand van Michelin, een gids voor restaurants die een kwalitatief 3-gangenmenu brengen voor maximaal 35 euro. La Table du Boucher staat ook vermeld in de Gault&Millau en Gastromania. De restaurants van de Chef. Luc Broutard heeft nog twee andere restaurants in Mons, le Comptoir de Marie (Rue d’Enghien) en la Madeleine (Rue de la Halle). La Table du Boucher is zonder meer een vaste waarde!
-
-
Capaciteit
-
-
-
Gesproken talen
-
-
-
-
Toegankelijkheid
-
-
Betalingsmethoden
- Heel het jaar
-
Maandag12:00 - 15:0018:30 - 23:00
-
Woensdag12:00 - 15:0018:30 - 22:30
-
Donderdag12:00 - 15:0018:30 - 23:00
-
Vrijdag12:00 - 15:0018:30 - 23:00
-
Zaterdag12:00 - 15:0018:30 - 22:30
-
Zondag12:00 - 15:0018:30 - 22:30