Traiteurservice - Fleur de Sel
-
Voortbouwend op zijn ervaring in de keuken van een twee-sterrenrestaurant geleid door chef-kok Yves Mattagne (Restaurant Seagrill (2 sterren) - Brussel), biedt chef-kok Pierre Duquesnoy een hoogwaardige traiteurservice aan op de locatie van uw keuze (ook bij u thuis), waarbij duurzame ontwikkeling en streekproducten centraal staan. Bovendien hebben wij sinds september 2014 een verrassend restaurant waarvan de keuken zich midden in de zaal bevindt, wat bijdraagt tot echte gezelligheid en...
Voortbouwend op zijn ervaring in de keuken van een twee-sterrenrestaurant geleid door chef-kok Yves Mattagne (Restaurant Seagrill (2 sterren) - Brussel), biedt chef-kok Pierre Duquesnoy een hoogwaardige traiteurservice aan op de locatie van uw keuze (ook bij u thuis), waarbij duurzame ontwikkeling en streekproducten centraal staan. Bovendien hebben wij sinds september 2014 een verrassend restaurant waarvan de keuken zich midden in de zaal bevindt, wat bijdraagt tot echte gezelligheid en zorgt voor totale transparantie in de manier waarop de producten worden bereid. (Mogelijkheid tot onthaal van een groep van 25 personen voor de formule van uw keuze, mogelijkheid om in de tuin te eten in de zomer). Tot slot organiseert Fleur de Sel ook kookinitiaties gevolgd door een maaltijd die de vrucht is van de werkgroep, een zeer leuke manier om een seminardag af te sluiten, bijvoorbeeld….
-
-
Gesproken talen
-
-
Openingstijden
-
- Heel het jaar 2024