Microbrouwerij - Brasse-Temps
-
Ambachtelijk bier en traditionele productie Een brouwtechnicus, onder toezicht van de Brouwerij Dubuisson, zorgt voor de kwaliteitscontrole door regelmatig te brouwen en elke stap van het productieproces te controleren. De microbrouwerij werkt op kleine schaal, volgens traditionele brouwmethoden, zonder additieven, wat zorgt voor bier van hoge kwaliteit. Rondleidingen en geheimen van de brouwerij Er worden rondleidingen op reservering georganiseerd, waar het brouwproces kan worden ontdekt...
Ambachtelijk bier en traditionele productie Een brouwtechnicus, onder toezicht van de Brouwerij Dubuisson, zorgt voor de kwaliteitscontrole door regelmatig te brouwen en elke stap van het productieproces te controleren. De microbrouwerij werkt op kleine schaal, volgens traditionele brouwmethoden, zonder additieven, wat zorgt voor bier van hoge kwaliteit. Rondleidingen en geheimen van de brouwerij Er worden rondleidingen op reservering georganiseerd, waar het brouwproces kan worden ontdekt en u meer te weten komt over de geheimen van het ambachtelijke bier dat in Bergen (Mons) wordt gebrouwen. Bier en gastronomie: de perfecte harmonie Le Brasse-Temps onderscheidt zich door het unieke concept van de "bierbrug", waarbij de bieren met tapas worden geserveerd die door chef-koks worden bereid. Sommige gerechten worden zelfs gekookt met de lokaal gebrouwen bieren, wat voor een perfecte harmonie zorgt tussen bier en gastronomie. Geniet van het terras zodra het mooi weer is Wanneer het weer het toelaat, kunt u van het terras genieten om een ambachtelijk bier te drinken in een aangename en gezellige sfeer. Open elke dag van 11u tot 23u.
-
-
Capaciteit
-
-
-
Gesproken talen
-
-
-
Uitrusting
-
- Heel het jaar
-
Maandag11:00 - 23:00
-
Dinsdag11:00 - 23:00
-
Woensdag11:00 - 23:00
-
Donderdag11:00 - 23:00
-
Vrijdag11:00 - 00:00
-
Zaterdag11:00 - 00:00
-
Zondag11:00 - 00:00