Le Brasse-Temps
LOKALE KEUKEN
Brasse-Temps is opgericht door de brouwerij Dubuisson, de oudste brouwerij van Wallonië (sinds 1769, ondertussen reeds de 8ste generatie!) en de producent van het bekende Bush-bier (amber, blond en Pêche Mel Bush). Twijfel niet om eens langs te gaan om een paar van de allerbeste bieren te proeven! De bieren zijn vrij van additieven en zijn het resultaat van traditie en technologie. Het moederhuis Dubuisson stuurt trouwens regelmatig een brouwer-technicus naar de Brasse-Temps om het brouw- en productieproces te controleren.
Bij de Brasse-Temps is aan alles gedacht! Al deze bieren (met zo'n keuze wordt het moeilijk om het bij eentje te houden) vragen natuurlijk om een maaltijd. Daarvoor werkt de brasserie samen met de Moresto-groep uit Moeskroen, een uitstekende traiteur die zijn strepen al ruim verdiend heeft. U kunt kiezen uit een reeks heerlijke en streng geselecteerde gerechten. Alle maaltijden dienen natuurlijk vooral ter begeleiding bij de bieren van de brasserie.
Het mag duidelijk zijn dat de Brasse-Temps de ideale plek vormt om met het gezin, vrienden of zelfs collega's of zakenrelaties heen te gaan. Zo beschikt de brasserie ook over een volledig uitgeruste vergaderzaal met wifi, projector voor pc's, flipcharts enz. indien u dat wenst, bieden we ook formules op maat. Met zijn tienen of met zijn vijftigen, u bent altijd meer dan welkom in de Brasse-Temps en zult er genieten van een gezellig en comfortabel moment.