De reuze koksmuts van visitMons
Koksmuts gemaakt voor het themajaar “la Wallonie Gourmande”
Het toeristische jaar 2017 staat in het teken van de "Waalse gastronomie“; een gelegenheid om authentieke en kwaliteitsvolle producten te leren kennen, die een troef zijn voor de streek van Mons. Chocolade, bier, honing, kaas, groenten, traditionele methode... "BELEEF DE WAALSE GASTRONOMIE!“
Om de traditionele recepten uit de Borinage in de kijker te zetten, werd een reuze koksmuts gemaakt!
Ontwerp van de koksmuts
Een ontwerp van de studenten van de ‘Cours des Métiers d'Art du Hainaut’ richting ‘Sculpture et Décoration’ en van hun docenten in het kader van het jaarlijkse toeristische thema van het Waals Gewest "la Wallonie Gourmande 2017" voor het Huis voor Toerisme van de Streek, visitMons.
Mijn recept
Op deze muts kan je jouw beste receptjes spelden! De receptfiches die je daarvoor kunt gebruiken vind je aan het onthaal bij visitMons. Daarna worden de recepten online gezet zodat iedereen ze kan inkijken!
Je kunt je recepten via dit formulier ook rechtstreeks online zetten.
Ontdek ook onze wandelingen en partners
Om de traditionele recepten uit de Borinage in de kijker te zetten, werd een reuze koksmuts gemaakt!
Ontwerp van de koksmuts
Een ontwerp van de studenten van de ‘Cours des Métiers d'Art du Hainaut’ richting ‘Sculpture et Décoration’ en van hun docenten in het kader van het jaarlijkse toeristische thema van het Waals Gewest "la Wallonie Gourmande 2017" voor het Huis voor Toerisme van de Streek, visitMons.
Mijn recept
Op deze muts kan je jouw beste receptjes spelden! De receptfiches die je daarvoor kunt gebruiken vind je aan het onthaal bij visitMons. Daarna worden de recepten online gezet zodat iedereen ze kan inkijken!
Je kunt je recepten via dit formulier ook rechtstreeks online zetten.
Ontdek ook onze wandelingen en partners